Rólunk írták

A sajtóban megjelent:

                                   

                             

                                     

                                

                                     

                                               

Sajtóközlemények:

Felmérések, riportok:

Ügyfeleink mondták az Ügyvédbrókerről:

Ügyvéd ügyfeleink

 • Nekem az a tapasztalatom, hogy abban segít az Ügyvédbróker, hogy ha az ügyfél előzetesen informálódik - és ezt az Ügyvédbrókerben név nélkül, anonim módon teheti – nagyobb bizalommal fordul az ügyvédhez. (Tamás) 
 • Köszönöm eddigi közreműködésüket! (Anna) 
 • Nem egészen egy hónapja vagyok Ügyvédbróker „tagügyvéd”, de már három megbízást kaptam az Ügyvédbrókeren keresztül. (Sára) 
 • Én azt gondolom, hogy a személyes konzultáció során kialakult bizalomnak köszönhetem a sikeres megbízást. Az Ügyvédbróker nekem abban segített, hogy a személyes konzultációra sor kerüljön. (László) 
 • Tisztelt Üzemeltetők! Az Önök által létrehozott weboldalt - ügyvédként is - rendkívül jó ötletnek és hasznos szolgáltatásnak tartom. Emiatt, mint ügyvéd az elsők között regisztráltam Önöknél. (Csaba) 
 • Érdekes lehet ez a szolgáltatás, nem egy elveszett dolog. Nekem fél éve működik saját weboldalam, és megmondom őszintén még senki sem keresett meg a weboldalam kapcsán. Önöktől január közepe óta kapom az értesítéseket, egy héten általában 1-2 ajánlatot adok. Február óta több sikeres megbízásom volt. Nekem megéri használni! Köszönöm! (Anett)

Ügyvédet kereső ügyfeleink

 • Köszönöm, hogy az Ügyvédbróker segítségével annak gyors és praktikus használatával egyszerűen és könnyen találtam új lakásom vásárlásakor ügyvédet. Elküldtem a kérésemet, és már másnap több mint húsz ügyvédi ajánlatot kaptam. Ezek közül négy olyan ajánlatot választottam ki, amikben konkrét és nekem is megfelelő munkadíjat adtak az ügyvédek és amikben ráadásul szerepeltek a tulajdoni lap és a földhivatali díjak is. Felvettem a kapcsolatot az általam választott négy ügyvéddel e-mailen, hogy tovább pontosítsuk a részleteket. A négy ügyvéd közül végül a számomra legmegfelelőbb ügyvédet választottam, és rövid személyes konzultáció után az ügyvéd segítségével zökkenőmentesen lebonyolítottuk az adásvételt. Köszönöm segítségüket! (Anita, Debrecen) 
 • Rendszerükhöz külön gratulálok! Nagyon érzékeny hiányosságra és a kiszolgáltatottság megszüntetésére működtetett nagyszerű lehetőség. Erősen kellene tudatosítani ezt a lehetőséget. Egy mindeddig szinte versenymentes élethelyzetben nyújt korrekt választási lehetőséget, egészséges versenyhelyzetet teremt minden érdekelt fél javára. (László, Budapest) 
 • Anyagomra három ügyvéd jelentkezett, mind hárommal személyesen is találkoztam, melyből egy ügyvéddel szerződést is kötöttem. Köszönöm színvonalas segítségüket , mely révén jogi támasszal és képviselővel intézhetem tovább ügyemet. (Lajos)
 • Köszönöm szépen a gyors segítséget az oldalon "dolgozó" ügyvédeknek és az oldal üzemeltetőinek. Nagyon hamar kaptam segítséget a problémámra. További sok sikert ezen nagyszerű oldal működtetéséhez! (János, Budapest) 
 • Nagyszerű ötletnek tartom az oldalt. Számomra sokat segített. (Balázs, Szeged) 
 • Segítségükkel gyorsan és kényelmesen sikerült körbe járnom egy nagyobb kiadással járó jogi probléma megoldását. (Ábel, Solymár) 
 • A szolgáltatásukat ragyogónak találom, s bár most nem vettem igénybe, legalább tudom, hogy ha ügyvédet fogok keresni, azt az Ügyvédbrókeren keresztül teszem majd! (Tímea, Győr) 
 • Rendkívül hasznosnak találtam az oldaluk szolgáltatását, az ügyesetem közzé tételét követően 20 percen belül kaptam megfelelő ajánlatot. (Sándor)

Ügyvéd interjúk:

 • Interjú dr. Kulcsár István ügyvéddel: „…általában minden harmadik vagy negyedik ajánlatból sikeres megbízás lesz. Szerintem a sikeres ajánlatok a korrekten megfogalmazott és megfelelő árat is tartalmazó ajánlatok. Igyekszem még aznap, az ajánlatkérés napján ajánlatot küldeni, ez is hozzájárul a sikerhez.”