Hogyan működik?

Az Ügyvédbróker segítségével az ügyvédkeresés mindössze 3 lépésből áll:

 

1 Jogeset beküldése

kérdőív kitöltése és
elküldése az ügyvédeknek
 
 

2 Ajánlatok fogadása

az ügyvédek ajánlatainak
áttekintése
 
 

3 Ügyvéd kiválasztása

az Önnek megfelelő
ügyvéd kiválasztása
 

Válassza ki a megfelelő jogeset kategóriát és alkategóriát

A kategóriaválasztás célja, hogy ajánlatkérése az adott szakterületen tevékenykedő ügyvédek részére jusson el. Ennek érdekében a jogeseteket tipizáltuk és kategóriákra illetve alkategóriákra osztottuk.

Várjon, amíg az ügyvédek válaszolnak

Miután sikeresen feladta jogesetét, Önnek nincs más dolga, mint várni. Az ügyvédek hamarosan ajánlatukkal válaszolnak jogesetére. Erről email üzenetben is értesítjük Önt.

Döntsön és vegye fel a kapcsolatot a megfelelő ügyvéddel

Az ügyvédválasztás az ajánlatok összehasonlításával és a további háttér információk birtokában egyszerű döntéssé válik. Ne feledje, a kapcsolatfelvételt a kiválasztott ügyvéddel Önnek kell kezdeményeznie.


Töltse ki az alkategóriához tartozó kérdőívet

Minden jogeset alkategóriához önálló kérdőív tartozik, melyet ügyvédek segítségével dolgoztunk ki. Ezek a kérdőívek hasonlóképp vezetik Önt keresztül a kérdéseken, mintha egy személyes konzultáción lenne.

Kövesse nyomon az ajánlatokat felhasználói fiókjában

Az ajánlatokat felhasználói fiókjában folyamatosan nyomon követheti. 15 nap áll az ügyvédek rendelkezésére, hogy ajánlatot adjanak Önnek.

Értékelje az ügyvédkeresés eredményét

Miután kiválasztotta a megfelelő ügyvédet, nem marad más hátra, mint az ügyvédkeresés értékelése. Jelentkezzen be felhasználói fiókjába és válaszoljon az ügyvédkeresés eredményével kapcsolatos kérdésekre.


Fogalmazza meg az ügy legfontosabb részleteit

Saját szavaival fogalmazza meg az ügy legfontosabb részleteit. Itt térjen ki minden olyan részletre, amely a kérdőívben nem szerepel, vagy amit Ön fontosnak tart.

Ismerje meg az ajánlatot adó ügyvédet

Felhasználói fiókjában az ajánlatok mellett az ajánlatot adó ügyvédek adatlapját is megtekintheti. Ez segíti Önt abban, hogy megismerje az ügyvédet és további hasznos információkkal is ellátja.


Adja meg az ügyvéddel szembeni elvárásait

Az elvárások között megadhatja, hogy milyen célból, melyik régióban (megyében) és milyen tapasztalattal rendelkező ügyvédet keres.

Szükség esetén válaszoljon az ajánlatokra

Önnek lehetősége van az ügyvédek ajánlatára reagálni, és az ügyvédekkel való kapcsolatfelvételre is. Tegye fel kérdéseit és szükség esetén pontosítsa ügye részleteit.


Végül végezze el regisztrációját és küldje el jogesetét

A jogeset ismertetése során megadott adatok ellenőrzése előtt végezze el regisztrációját vagy jelentkezzen be, majd küldje el jogesetét.

Értékelje az Önnek tetsző ajánlatokat

Az Önnek tetsző ajánlatokat értékelheti, ezáltal az ügyvéd részére visszajelzést küldhet az ajánlat színvonalára vonatkozóan.

Adja fel jogesetét az ügyvédbróker-en!

A rendszer használata ingyenes!

Az Ügyvédbróker független közvetítő rendszer, mely jogi szolgált atást nem nyújt.
Az ajánlatkérésekre a rendszerhez csatlakozott ügyvédek válaszolnak.