Rólunk

A megfelelő ügyvéd megtalálása sok esetben nehézkes és időigényes feladat. Az ismerősök ajánlásai és a semmit mondó szaknévsorok alapján szinte lehetetlen megalapozott döntést hozni.

A megalapozott döntéshozatal érdekében az ügyvéd kiválasztása előtt fontos informálódni az ügyvéd szakmai tapasztalatairól, szakértelméről illetve a szakterületen szerzett elismertségéről. Továbbá nem utolsó szempont a megbízhatóság és a megbízási díjak mértéke sem.

A választást tovább bonyolítja, hogy sokszor nagyon rövid időn belül kell döntenünk. A legtöbb embernek nincs elegendő jogi ismerete ahhoz, hogy megítélje egy-egy ügyvéd speciális jogterülteken szerzett tapasztalatait, vagy nincs elég ideje, hogy több ügyvéddel személyesen konzultáljon.

Az Ügyvédbróker rendszerén keresztül könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb ügyvédet. Az Ügyvédbróker nem ügynökség, soha nem választ vagy javasol ügyvédet. Az Ügyvédbróker célja az ügyfelek informálása, véleményünk szerint ugyanis csak a megfelelően informált ügyfél képes meghozni a számára legoptimálisabb döntést.

Az Ügyvédbrókeren keresztül úgy tud informálódni az Ön jogi problémájának megoldásában érdekelt ügyvédek szakmai tapasztalatairól, díjairól, elérhetőségeiről, hogy személye végig rejtve marad. Azonban ez nem kötelezi semmire, nem szükséges megbíznia vagy kapcsolatba lépnie egy ügyvéddel sem, és szolgáltatásunk tejesen díjmentes az Ön számára.

Az Ügyvédbróker nem ügynökség. Amikor egy ügyfél ismerteti esetét az Ügyvédbróker weboldalán, a rendszer hozzárendeli az esethez a tagügyvédeket az ügyfél esetének jellegzetességei, az ügyvédi tevékenység helyszíne és szakterülete alapján. A rendszer működését az ajánlattevő ügyvédek által fizetett jelképes összegű tranzakciós díj fedezi.

Az ügynököktől eltérően az Ügyvédbróker úgy tartja, hogy végső soron az ügyfél tudja eldönteni, hogy melyik ügyvéd felel meg leginkább az igényeinek. Az Ügyvédbróker révén Ön még a döntés meghozatala előtt diszkréten és alaposan áttekintheti az előválogatott és az Ön által felvázolt követelményeknek leginkább megfelelő ügyvédek szakmai tapasztalatát, elérhetőségét és díjstruktúráját.

A programunkba való belépés előtt az ügyvédek szűrésen mennek keresztül. Aki nem felel meg a követelményeknek, azt visszautasítjuk.

Elvárjuk, hogy az ügyvédek aktívan részt vegyenek a szolgáltatásban. Ez azt jelenti, hogy egy ügyvéd nem válhat sikeres Ügyvédbróker tagügyvéddé pusztán azáltal, hogy regisztrál a rendszerbe. Rendszeresen használniuk kell szolgáltatásainkat, és kommunikálniuk kell az ügyfelekkel. Ha nem így tesznek, senki sem fog velük dolgozni! Az Ügyvédbróker mindenekelőtt az ügyfelek kiszolgálására törekszik.

Éljen a szolgáltatásunk adta lehetőséggel, és keressen az Ügyvédbrókeren keresztül ügyvédet!

Ha az Ügyvédbróker működésével vagy használatával kapcsolatban van kérdése, olvassa el, hogy miért és hogyan működik rendszerünk!