Miért működik?

Az Ügyvédbróker független és minden ügyvéd számára nyitott ügyvédi ajánlatközvetítő rendszer. Csatlakozzon, és kerüljön kapcsolatba új ügyfelekkel, jusson új megbízásokhoz!

Előnyök

 Magas látogatottság

Az Ügyvédbróker Magyarország leglátogatottabb ügyvédkeresést támogató és kiszolgáló portálja. A portált látogatói kifejezetten ügyvédkeresési és ajánlatkérési célból keresik fel.

 Átláthatóság

Az Ügyvédbróker folyamatos és naprakész riport rendszere könnyen kezelhetővé és átláthatóvá teszi a rendszerhasználatot. Nyomon követhető a rendszer aktivitás, és az ügyfelek visszajelzése és értékelése is.

 

 Releváns jogesetek

Rendszerünk lehetőséget biztosít arra, hogy meghatározza milyen földrajzi illetve jogi területről kíván ajánlatkéréseket fogadni.

 Konkrét ajánlatkérések

Az Ügyvédbróker a beérkező ajánlatkérések továbbításával folyamatosan biztosítja az új megbízások lehetőségét.

 

 Költséghatékonyság

A rendszer használatával kiiktathatóak a drága és hatástalan ügyfélszerzési technikák és marketing költségek. Rendszerünk a szinergia-hatás előnyeinek kihasználásával folyamatos és rendszeres marketinget biztosít a rendszerhez csatlakozott ügyvédek részére.

 Időmegtakarítás

Ha időt takarít meg, és produktívan dolgozik saját szakterületén, az jótékony hatással van jövedelmére. Egyszerűen kiszűrheti a nem potenciális ügyfeleket, hiszen az esetek életképességét Ön ítélheti meg személyesen, így nincsenek felesleges egyeztetések.

 

 Újszerű megközelítés

Az ajánlatkérést a jogeset feladásakor az ügytípusok alapján tipizált kérdőívek támogatják. A kérdőívek olyan pragmatikus szempontok alapján kerültek kialakításra, melyek a jogban kevésbé jártas ügyfeleket az eset ismertetésében segítik.

 Garancia

Szolgáltatásunkra 30 napig díj visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben Ön regisztrált és nem volt elégedett szolgáltatásunkkal, jelezze ügyfélszolgálatunknak és a regisztrációs díjat visszafizetjük.

Ügyvéd regisztráció

Csatlakozzon és nyissa meg virtuális irodáját: hozza létre virtuális íróasztalát, hogy fogadni tudja a beérkező ajánlatkéréseket!

Regisztrálok

Hogyan működik? GY.I.K.