Miért működik?

Az Ügyvédbróker Magyarország első független ügyvédi ajánlatközvetítő rendszere. Az Ügyvédbróker célja a gyors és hatékony ajánlat közvetítés. Továbbá célul tűztük ki ügyfeleink jogi szolgáltatásokra vonatkozó információkkal való kimagasló ellátását, az ügyvédek szűrésével az ügyfeleink minél jobb védelmét és nem utolsó sorban az ügyvédek közti esélyegyenlőség növelésével a piaci fejlődés elősegítését.

8 ok, ami miatt érdemes az Ügyvédbróker segítségével ügyvédet keresni

 Diszkréció

Az ajánlatkérés során az Ön személyes adatai mindvégig titokban maradnak. Az Ügyvédbróker segítségével személyes adatainak megadása nélkül tud megkeresni ügyvédeket konkrét ajánlatkéréssel.

 Nincs kötelezettség

Szolgáltatásunk igénybevétele nem jár semmilyen kötelezettséggel. Tudnia kell, hogy nem szükséges megbíznia vagy kapcsolatba lépnie egy ügyvéddel sem. Az Ügyvédbróker rendszere abban segít, hogy annyi ajánlatot közvetít Önnek, amennyit csak lehetséges, azonban végül Ön egyedül dönthet arról, hogy kit bíz meg.

 

 Hitelesség

Rendszerünkhöz csak érvényes ügyvédi igazolvánnyal rendelkező ügyvédek csatlakozhatnak. Az Ügyvédbróker rendszeréhez történő ügyvédi csatlakozásnak a feltétele, hogy az ügyvédek rendelkezzenek ügyvédi igazolvánnyal. Ez biztosítja Önt arról, hogy valóban kompetens ügyvédekkel kerüljön kapcsolatba.

 Információ

Az Ügyvédbrókeren keresztül megfelelő információhoz juthat a megalapozott ügyvédválasztáshoz. Az Ügyvédbróker támogatja Önt az ügyvédválasztás folyamatában. Bizalmasan tájékozódhat azoknak az ügyvédeknek adatlapjairól illetve az ajánlatkérésre adott válaszaikból, akik Önnek ajánlatot adtak. Sőt tájékozódhat az ajánlatot adó ügyvédek konkrét ügyre vonatkozó becsült munkadíjairól, vagy munkadíj számítási terveiről.

 

 Függetlenség

Az Ügyvédbróker független szolgáltató. Önnek a rendszerhez csatlakozott ügyvédek válaszolnak. Az Ügyvédbróker célja az ügyfelek informálása, ezáltal segítése a megfelelő ügyvéd kiválasztásában. Az Ügyvédbróker soha nem választ, vagy javasol ügyvédet: véleményünk szerint a megfelelően informált ügyfél képes csak meghozni a számára legmegfelelőbb döntést. Ezért függetlenségünkkel valódi támogatást nyújtunk Önnek!

 Hatékonyság

Ajánlatkérésére csak olyan ügyvédek válaszolnak, akik érdekeltek az Ön ügyének elvállalásában. Az Önhöz beérkező ajánlatok előfeltétele, hogy az ajánlatot adó ügyvéd foglalkozzon az Ön ügyével és érdekelt legyen annak elvállalásában. Ezért segítségünkkel nem vesztegeti az idejét olyan ügyvédekkel való tárgyalásra, akik nem megfelelők az Ön számára.

 

 Megtakarítás

Az Ügyvédbróker segítségével pénzt, időt és energiát takaríthat meg. Egyetlen rövid kérdőív kitöltésével ajánlatkérése akár több száz ügyvédhez is egy pillanat alatt eljut. Személyesen vagy telefonon keresztül mindez lényegesen több időbe telne, nem is beszélve a konzultációs díjak és telefonköltségek jelentette kiadásokról.

 Díjmentesség

Nincsenek rejtett költségek. Az ajánlatkérés teljesen díjmentes az Ön számára. A rendszer működését az ajánlattevő ügyvédek által fizetett tranzakciós díj fedezi.

Jogi problémája van?

Adja fel jogesetét az ügyvédbróker-en!
A rendszer használata ingyenes!

Kezdem Jogeset beküldés

Az Ügyvédbróker független közvetítő rendszer, mely jogi szolgáltatást nem nyújt. Az ajánlatkérésekre a rendszerhez csatlakozott ügyvédek válaszolnak.