Segítünk megtalálni a
megfelelő ügyvédet ingyen!

Jogeset beküldése Kérdőív kitöltése és elküldése ügyvédeknek

Ajánlatok fogadása Közel 200 ügyvéd országosan!

Ügyvéd kiválasztása Az ajánlatok értékelése alapján


Találja meg egyszerűen, kényelmesen a legmegfelelőbb ügyvédet, takarítson meg időt és pénzt!
Kérjen személyre szabott ajánlatokat jogi ügyére megbízható ügyvéd partnereinktől, kötelezettségek nélkül.

Kérjen személyre szabott ajánlatokat jogi ügyére megbízható ügyvéd partnereinktől, kötelezettségek nélkül.

Ügyvédet Keresek Jogeset beküldése »

» Vissza az ügyvéd lista oldalra

7 hónapja

Dr. Weidinger Kinga ügyvéd

Dr. Weidinger Kinga

Elérhetőségek

1027 Budapest Horvát utca 14-24.
+36 31 784 0729

Ügyfélfogadás

H-P 8-19 óra között előzetes telefonos egyeztetés alapján

Jogi területek

 • - adatvédelem
 • - agrárjog
 • - büntetõjog
 • - családjog
 • - domainjog
 • - egészségügyi jog
 • - gazdasági jog
 • - informatika
 • - ingatlanjog
 • - ingatlanközvetítés
 • - iparjogvédelem
 • - kártérítési jog
 • - kereskedelmi jog
 • - médiajog
 • - munkajog
 • - orvosi mûhibák
 • - polgári jog
 • - szerzõi jog
 • - társasági jog
 • - termékfelelõsség
 • - versenyjog

Szakképesítések

 • - adatvédelmi szakjogász

Beszélt nyelvek

angol, német

Bemutatkozás

Mint Y generációba tartozó ügyvéd, fontosnak tartom a „can do” attitűd mellett, hogy ügyvédként mindig az „üzletet szolgálja” a jogi tudás, azaz a folyamatokat minden esetben segítse és támogassa a jog, ne pedig szükséges rosszként, illetve lassító-akadályozó tényezőként hasson. Vallom, hogy nincs rossz kérdés, és inkább előzetesen tájékozódjon az Ügyfél jogi kérdésekben ügyvédjénél, Ügyfél és ügyvéd közösen, előzetesen alakítsa a jogi relevanciájú ügyeket, mint utólag forduljon ügyvédhez az Ügyfél, amikor már csak a kialakult helyzet megoldásában segíthet a szakember.

Jogi szolgáltatásaimat főként a fiatalabb korosztályba tartozó aktív dolgozók, cégvezetők veszik igénybe. Ezen X,Y és Z generáció alapvetően más szemlélettel áll hozzá mindenhez, mint elődeik, így a jogi és ügyvédi szolgáltatások terén is ezen követelményeknek megfelelő szolgáltatást nyújtok úgy, mint a rugalmas ügyfélfogadási idő, továbbá az átlátható, előre tervezhető ügyvédi munkadíj, valamint az innovatív eszközök, jogi megoldások használata és az alapvető alkalmazások ismerete – ügyenként használata – (pl.: Facebook, Instagram, Vero, Youtube, Snapchat, Musical.ly stb.) a napi jogi munkában, ahogyan az elérhetőséget és a gyors válaszadást is elengedhetetlennek tartom.

Fentiek szellemében lehetőség van online skype konzultációra is, ezt különösen külföldi Ügyfeleimnek, illetve azoknak ajánlom, akik időhiány vagy bármilyen más okból személyes konzultáción nem tudnak részt venni.

A Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédként Ügyfeleim számára sokoldalú képviseletet biztosítok innovatív munkájuk megkönnyítése érdekében többek között
– új cégek létrehozása és segítése révén,
– ötleteinek védelme védjegyek, szerzői jogok, licencszerződések és ezek végrehajtása útján,
– jogi képviselet ellátása igényeinek és prioritásainak megfelelően,
– viták rendezése tárgyalások útján és szerződések készítése az ügyfelek, az eladók, a munkavállalók, influencerek, családtagok és mások számára,
– tájékoztatás és iránymutatás adása a tevékenységet érintő törvényekről és egyéb jogszabályokról.

Hiszem, hogy a jogszabályok és a jogi problémamegoldó módszerek nagyon erősek és alkalmazom azokat az innovatív eszközöket is, amelyeket Ügyfeleim érdekében fel lehet használni az adott ügyben. Ez azt is jelenti, hogy Önnek minden esetben meg kell bizonyosodnia arról, hogy a szerződései ténylegesen segítenek Önnek.

Ennek érdekében a folyamatokat adott esetben „helyre kell tenni”, hiszen ez biztosítja, hogy például Ön időben megkapja a pénzét és, hogy ötletei védettek legyenek: mindezek elengedhetetlenek a hosszú távú pozitív ügyfél-ügyvéd kapcsolatok kialakításakor.
Fejlett számítógépes ismereteimmel és a kizárólag ügyvédek által használatos szoftverekkel, hozzáférésekkel (pl.: e-per, Perkapu, Cégeditor, E-Szignó, e-letét, JÜB, ÁNYK, MOKK FMH, jogtárak, stb.) minden igényt kielégítő jogi szolgáltatást nyújtok Ügyfeleimnek.

Ügyfeleim rendelkezésére állok a polgári-gazdasági jog területén szerződések készítése, peres képviselet ellátása, jogi tanácsadás, különösen a kereskedelmi, fogyasztóvédelmi, versenyjogi, munkajogi, médiajogi, adatvédelmi, öröklési jogi, valamint egészségügyi és gyógyszerjogi kérdésekben.

Tudásom segíti Ügyfeleimet társasági jogi, adatvédelmi (GDPR), médiavásárlás, Content és a Social media területén, közszféra és magánszektor jogi képviseletének ellátásával, promóciós megfelelés, egészségügyi jog, „orvosi műhibaperek” (azaz egészségügyi kártérítés), gyógyszerjog (közbeszerzés), online és offline adatvédelemi feladatok (többek között elektronikus megfigyelő rendszerekkel kapcsolatosan (pl.: kamera, drón, traffipax), gyár, alapanyag beszerző egység, logisztikai központ napi működésével kapcsolatban, külföldi anyavállalat iránymutatásainak implementálása, követeléskezelés (fizetési felszólítás, magyar és európai uniós fizetési meghagyás, végrehajtás, felszámolás, végelszámolás), öröklési ügyek, cégügyek és ingatlanügyek esetén is.

Referenciák

Széleskörű, egy évtizedes munkatapasztalattal rendelkezem: gyakornoktól ügyvéddé válásomig neves, független magyar ügyvédi irodákban és jól ismert multinacionális nagyvállalatoknál is szert tettem széleskörű szakmai tapasztalatra angol és német nyelven is. Fontosnak tartom azt, hogy folyamatosan képezzem magam, így naprakész és magas szakmai színvonalú jogi szolgáltatást tudok biztosítani Ügyfeleimnek.

Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 6/2018. (III. 26.) MÜK szabályzat 10.6. kimondja: „Az ügyvéd által ellátott ügy és képviselt ügyfél az ügyvédi honlapon nem nevezhető meg.”
Fenti rendelkezés értelmében a jelen honlapon referenciát nem tüntetek fel, azonban honlapomon a „Szolgáltatások” és a „Bemutatkozás” menüpontban felsorolt tevékenységek ellátásában rendelkezem tapasztalattal. Az ügy összetettségétől, illetve az érintett jogterületektől függően kiváló szakjogász Ügyvéd Kollégák együttműködésével egyéb jogterületeken is szakértői segítséget tudok nyújtani Ügyfeleimnek.

Miért az Ügyvédbróker?

Diszkréció

Az ajánlatkérés során az Ön személyes adatai mindvégig titokban maradnak.

Nincs kötelezettség

Szolgáltatásunk igénybevétele nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Hitelesség

Rendszerünkhöz csak érvényes ügyvédi igazolvánnyal rendelkező ügyvédek csatlakozhatnak.

Információ

Az Ügyvédbrókeren keresztül megfelelő információhoz juthat a megalapozott ügyvédválasztáshoz.

Függetlenség

Az Ügyvédbróker független szolgáltató. Önnek a rendszerhez csatlakozott ügyvédek válaszolnak.

Hatékonyság

Ajánlatkérésére csak olyan ügyvédek válaszolnak, akik érdekeltek az Ön ügyének elvállalásában.

Megtakarítás

Az Ügyvédbróker segítségével pénzt, időt és energiát takaríthat meg.

Díjmentesség

Nincsenek rejtett költségek. Az ajánlatkérés teljesen díjmentes az Ön számára.