Találjon ügyvédet gyorsan, egyszerűen!

Küldje el jogi ügyét 2 percben, és találja meg ügyvédjét személyre szabott ajánlat,
bemutatkozás és értékelések
alapján! (Hirdetés)

Ügyvédet Keresek Jogeset beküldése »

» Vissza az ügyvéd lista oldalra

19 hónapja

dr. Millei Ádám egyéni ügyvéd

dr. Millei Ádám

Elérhetőségek

1074 Budapest Rákóczi út 64.
+36303715129
adam@drmillei.com

Ügyfélfogadás

Előre egyeztetett időpontban.

Jogi területek

 • - adatvédelem

 • - csõdjog, felszámolás

 • - domainjog

 • - energiajog

 • - építési jog

 • - gazdasági jog

 • - ingatlanjog

 • - kártérítési jog

 • - kereskedelmi jog

 • - polgári jog

 • - szerzõi jog

 • - társasági jog

Szakképesítések

Beszélt nyelvek

angol

Bemutatkozás

Dr. Millei Ádám ügyvéd vagyok, Budapest belvárosában található irodámban állok rendelkezésére polgári-gazdasági jogi ügyeiben jogi tanácsadás és képviselet nyújtására.

Ügyvédi tevékenységemet a polgári és gazdasági jog területén végzem, több, mint 15 év munkatapasztalatával, ideértve a polgári perekben cégek- és magánszemélyek jogi képviseletének ellátását, továbbá az ingatlan- és cégügyeket, kártérítési ügyeket, a polgári, gazdasági, kereskedelmi jogi szerződések szerkesztését és véleményezését.

Speciális jogterületeim az informatikai jog, a szellemi alkotások joga és az adatvédelmi jog (IP/IT/DP), továbbá a gazdasági jog területei (gazdasági társaságok közötti jogviták, csőd- és felszámolási jog, ideértve a fizetésképtelenné vált cégek hitelezőket megkárosító vezetőivel szembeni kártérítési perek).

Munknyelvem a magyar mellett az angol, amelyet munkám során rendszeresen alkalmazok magyar ás külföldi illetőségű ügyfeleim részére. Okiratok és beadványok elkészítését, jogi tanácsadást a magyar mellett angol nyelven is vállalok.

Rendszeresen képviselek cégeket és magánszemélyeket polgári ügyekben (pl. szerződésszegés, kártérítés), ingatlanügyekben (pl. adásvétel, termőföld adásvétel, bérleti viták), cégügyekben (cégalapítás, változások bejegyzése) a bíróságok, az állandó választottbíróság, illetve a hatóságok előtt.

Vállalkozások, cégek részére az üzleti működéshez és annak megkezdéséhez teljeskörű jogi támogatást nyújtok a cég megalapítástól kezdődően a tevékenység megindításához szükséges folyamatokban adott támogatás nyújtásáig, ideértve a különféle engedélyezési eljárásokat, a kereskedelmi és munkajogi szerződések, webshop adatvédelmi szabályzatok, általános szerződési feltételek (ÁSZF) kidolgozását, véleményezését, továbbá az üzleti partnerekkel felmerülő esetleges jogvitákban a peres- és peren kívüli képviseletet, megegyezés hiányában a követelések kezelését és behajtását Magyarországon és Európai Unió területén.

Munkaelvem, hogy az ügyfél részére az adott ügyben a jogi lehetőségekről már előzetesen is korrekt és érthető tájékoztatást kell adni, a leendő ügyfélnek már az ügyvéddel kötött megbízás létrejötte előtt is világosan ismernie kell jogi lehetőségeit, és az ügy sikerének esélyeit, várható költségeit. Ezeket a kérdéseket - különösen bonyolultabb ügyek vállalása előtt - személyes konzultáció keretében célszerű tisztázni, és csak ezt követően célszerű dönteni a további együttműködésről, a jogi eljárások megindításáról.

Nem vállalok sem családjogi, sem büntetőjogi ügyeket. A hitelességét megőrizni kívánó ügyvéd ugyanis minden jogterülethez egyformán jól egyszerűen nem érthet; ügyvédi praxisomban kizárólag olyan ügyeket vállalok el, amelyben ügyfeleimnek a maximális szakmai és gyakorlati tudást és körültekintést tudom nyújtani.

Referenciák

Polgári peres, nem peres eljárások a magyar bíróságok és hatóságok, és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara választottbírósága előtt:
- Cégügyek (cégalapítás, változások bejegyzése, cégtörvényesség stb.)
- Ingatlanügyek (ingatlan adásvétel, termőföld adásvétel, bérleti szerződések és jogviták)
- Követeléskezelés és követeléskezelővel szembeni képviselet,
- Szerződésszegéssel kapcsolatos jogviták,
- Nemzetközi szállítmányozási jogviták,
- Építési-kivitelezési jogviták,
- Fizetésképtelenségi eljárások: felszámolás, csődeljárás, csődegyezség, a cég hitelezőit megkárosító, a cégvagyont kimentő cégek vezetőivel szembeni felelősség megállapítása és kártérítés iránti perek
- Teljeskörű jogi támogatás kis- és nagyvállalatok részére a cégalapítástól kezdődően a szükséges engedélyek megszerzésében, a vállalkozás szerződéseinek elkészítésében és véleményezésében
- Szellemi alkotásokkal és informatikai joggal kapcsolatos ügyek és jogviták,
- Szoftver- és egyéb licencszerződések szerkesztése,
- Domain jogi jogviták rendezése peres és peren kívüli eljárásokban
- Szerzői jogi viták rendezése, peres és peren kívüli eljárásokban
- Adatvédelmi szabályzatok, webshop adatvédelmi tájékoztatók és ÁSZF kidolgozása, komplett adatvédelmi megoldások vállalkozások részére

Miért az Ügyvédbróker?

Diszkréció

Az ajánlatkérés során az Ön személyes adatai mindvégig titokban maradnak.

Nincs kötelezettség

Szolgáltatásunk igénybevétele nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Hitelesség

Rendszerünkhöz csak érvényes ügyvédi igazolvánnyal rendelkező ügyvédek csatlakozhatnak.

Információ

Az Ügyvédbrókeren keresztül megfelelő információhoz juthat a megalapozott ügyvédválasztáshoz.

Függetlenség

Az Ügyvédbróker független szolgáltató. Önnek a rendszerhez csatlakozott ügyvédek válaszolnak.

Hatékonyság

Ajánlatkérésére csak olyan ügyvédek válaszolnak, akik érdekeltek az Ön ügyének elvállalásában.

Megtakarítás

Az Ügyvédbróker segítségével pénzt, időt és energiát takaríthat meg.

Díjmentesség

Nincsenek rejtett költségek. Az ajánlatkérés teljesen díjmentes az Ön számára.