Kérdőív

A kérdőívek a jogesettel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket teszik fel Önnek és hasonlóképp vezetik Önt keresztül a kérdéseken, mintha egy személyes konzultáción lenne. Ha teheti, adjon választ az összes kérdésre, a jogesetet fogadó ügyvédek ugyanis ezekből a válaszokból tájékozódnak. Minél több információ áll ugyanis rendelkezésükre annál valószínűbb, hogy Ön megfelelő ajánlatot kap.


Szerződés esetén

A szerződés két vagy több fél megállapodása, amit a jog elismer és akár kényszerítheti is annak betartását. A gazdasági társaságok együttműködése alkalmával az adásvételtől vagy a csereüzletektől kezdve, a különböző céllal megkötött megbízások (pl.: bérleti, letét, hitel, stb…) esetén lehet szükség szerződés megírására. Válaszában nevezze meg a szerződő felek számát és a szerződés hozzávetőleges értékét, valamint ha lehetséges, a szerződés tárgyát.


Adja meg!
Adjon meg összeget!
Nevezze meg!

Szerződő felek

A szerződő felek a szerződést aláírókat jelentik. A tekintetben különböztetjük meg a feleket, hogy magánszemélyek-e vagy gazdasági társaságok.

A szerződés típusa

Két vagy több fél között leggyakrabban a válaszok között felsorolt szerződés fajták kerülnek aláírásra.


Szabályzatírásra van szükségem

A szabályzatok köre sokféle lehet. Például egy intézmény szervezeti és működési rendjét a Szervezeti és Működési Szabályzat szabályozza. További példák a szabályzatokra: Számviteli politika, Pénzkezelési, Leltározási, Selejtezési, Iratkezelési Szabályzat. Ha szabályzat szerkesztésére és megírásra van szüksége jelölje és nevezze meg.
Vissza

Beküldés lépései

 • Főkategória

  Vállalkozás
 • Alkategória

  Szerződés, Szabályzat írás
 • Kérdőív

  Kérdőív kitöltése
 • Esetleírás

  Az eset részleteinek leírása
 • Elvárások

  Ügyvéddel szembeni elvárások megadása
 • Regisztráció

  Belépés vagy regisztráció
 • Beküldés

  A jogeset ellenőrzése és beküldése